In een geborgen setting zitten wij samen. Je voelt je omgeven door rust, schoonheid en liefde. Ik richt mijn innerlijk oog op jou, op je Zijn, op je energie. Vanuit daar creëer ik een reis vanuit het moment, een Zijnsreis. Je sluit je ogen en reist naar binnen op mijn stem, de klanken van een fluit en drum. Om daar de diepte van jezelf te ontdekken, vol herkenning en verrassing. Een ervaring die betekenis en richting geeft aan jouw leven.

Ik nodig je uit voor een Zijnsreis. Speciaal voor jou en eventueel iemand die je dierbaar is. Voor als je jezelf dieper wilt kennen en je Zijn wilt ontdekken. Laat je onderdompelen in klank, woord en beeld.

Investering:
Reis van één uur voor 1 persoon €65,00
Reis van één uur voor 2 personen €80,00

Data:
Elke maand zullen er sessies worden georganiseerd in de stadsoase achter de winkel in Pleïade. Voor data kijk je in de agenda op de website van Pleïade, maar je kunt er ook voor kiezen om mijn persoonlijke facebook pagina in de gaten te houden voor evenementen.

Naast de maandelijkse sessies is er ook ruimte om op andere momenten een afspraak te maken, deze momenten zullen vaak doordeweeks zijn en kunnen ook eventueel op een avond worden ingepland. Neem contact met me op door mij een e-mail te sturen, dan kijken we samen een geschikte datum.

Reserveren/vragen:
Via e-mail: contact@elisevanmeene.com

Lees hier de testimonial van Piet van Beurden om zijn indruk te lezen van zijn individuele Zijnsreis.

 

“We will journey, journey. Through time and space, connection with earth and universe. Come and join me, in this sacred space of light. We gather in darkness, to celebrate the highest. Come come and journey, to be One.” – Elise