Geef jezelf een uniek cadeau en ontvang een Zielsymbool met tekst en een begeleidend ritueel in je brievenbus.

Elise van meene


Wil je een mooi cadeau aan jezelf of aan een ander geven?

Dan is dit misschien wel wat voor jou! Geef jezelf begeleiding door een symbool en ritueel te ontvangen zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. 

Ik richt mijn innerlijk oog op je, en creëer een kunstwerk voor je die je kan ondersteunen bij jouw zoektocht. Om dit symbool krachtiger te maken verbind ik een ritueel aan het werk, waar je naar toe kan werken als de tijd rijp is. 

Het materiaal wat ik gebruik is handgeschept papier waar vaak nog bloemen en/of zaadjes in zitten, waardoor het een heel natuurlijke uitstraling heeft en het ook weer (op veilige manier) verbonden kan worden met de natuur als je ervoor kiest om het ritueel uit te voeren.

Als je interesse hebt kun je het formulier onder aan de pagina invullen, en dan neem ik contact met je op.